Josep Grau Viticultor: vinos del Montsant Navigation
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THE INTERNATIONAL WINE REVIEW 2013

13 octubre, 2015

MARIDATGE QUÈ FEM?

13 octubre, 2015

100 VINS CATALANS QUE HAS DE CONEIXER

13 octubre, 2015

THE INTERNATIONAL WINE REVIEW

13 octubre, 2015

Los 100 mejores vinos

27 noviembre, 2015

Orgullo de padre

30 octubre, 2015

Un druida en tierra de vinos

30 octubre, 2015

THE INTERNATIONAL WINE REVIEW 2013

13 octubre, 2015

Berliner Wein Trophy

4 noviembre, 2016

Ken’s Wine Guide 2016

16 agosto, 2016

Poc a poc i.. Bon vi

15 junio, 2016

WINE & SPIRITS 100 BEST WINES

13 octubre, 2015

Thinking”, noves maneres d’apropar-se al vi

1 junio, 2017

La Florens 2015 en “Con mucho gusto” de El Periódico

25 abril, 2017

La Florens, Regina y otras historias

17 abril, 2017

Josep Grau: “El contacto con la tierra te hace sentir relativo”

17 abril, 2017

La Florens 2015 tasted 100% blind by the Best Sommelier of the World, Andreas Larsson.

31 mayo, 2018

Granit 2016 tasted 100% blind by the Best Sommelier of the World, Andreas Larsson

31 mayo, 2018

Vespres Vinyes Velles 2016 – Montsant tasted 100% blind by the Best Sommelier of the World, Andreas Larsson

31 mayo, 2018

Regina 2016 – Montsant  tasted 100% blind by the Best Sommelier of the World, Andreas Larsson

31 mayo, 2018

Grape Experiences: ¿Te gusta el vino blanco? ¡Bebe Montsant!

9 junio, 2018
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